Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Maspalomas, Gran Canaria

Bungalows Campo Golf

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 93 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Ett litet, vänligt och familjeägt bungalowkomplex placerat kring en stor pool (uppvärmd vintertid) och omgivet av tropiska trädgårdar. Varje bungalow har en egen solterrass på utsidan, ett sovrum med bekväm soffa och kök.

Anläggningen ligger som namnet antyder inom gångavstånd från öns bästa golfbana. Personalen hjälper gärna till med all information du behöver, kontaktuppgifter, priser etc. för alla övriga banor. De kan hjälpa dig med bokningar och transport.

Mat & dryck

Anläggningen har två privatägda restauranger och separat snackbar vid poolen. Det finns även tennisbana och minilivs på området.

Boende

Det här bungalowkomplexet i Maspalomas är välkänt av både semesterfirare och golfare. Ett bekvämt boende av hög standard som ligger i lugna och vackra omgivningar.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Endast 50 meter från Maspalomas golfbana och 900 meters promenad från de berömda sanddynerna. Den här anläggningen med två restauranger och en poolbar/cafeteria har alltid varit ett populärt val bland par i alla åldrar och familjer. Ett mycket lugnt resmål med turistortens utbud inom nära räckhåll.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.