Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Las Palmas, Gran Canaria

Pujol

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 240 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Det här familjägda hotellet har, tack vare sin välkomnande stämning, lockat gäster sen hotellet öppnades för över 50 år sedan. Med sitt oslagbara läge mitt i Las Palmas och den populära sandstranden Las Canteras endast 100 meter bort så passar Pujol dig perfekt om du söker en geniun upplevelse och vill kombinera stadsliv med strandhäng.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 100 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 28 km från Las Palmas flygplats.

Boende
Här bor du i dubbelrum på 20 kvm som alla har privat badrum, telefon, tv och internet. Det finns även möjlighet att låna strykjärn och hårtork från receptionen. Rummen städas 7 dagar/vecka. I och med hotellets centrala läge så kan det förekomma trafikljud vilket kan uppfattas som tidvis störande.

Mat & Dryck
Du hittar även en mängd med lokala matställen, affärer och barer i närheten. I anslutning till hotellets reception ligger även ett traditionellt café där man kan äta den kontinentala frukosten som hotellet serverar, eller varför inte beställa en eftermiddagskaffe?

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet erbjuder inga aktiviteter, men det finns ett stort utbud av saker att göra i stan. Den fina Santa Catalinaparken och det stora shoppingcentret El Muelle bland annat ligger båda inom kort promenadavstånd. Hotellet har ingen pool.

Övriga Tjänster
- Tvättservice
- Kassafack utan kostnad
- Bagageförvaring
- Bil- och cykeluthyrning
- 24 timmars-reception

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.