Origo Mare, Fuerteventura

Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura Origo Mare

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3115 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura Origo Mare är en stor och omtyckt resort för hela familjen. Hotellet, som är byggt som en egen liten by, ligger på Fuerteventuras norra spets, 2 km från stranden. Hotellet kör under sommarmånaderna en regelbunden strandbuss ner till stranden. Hotellområdet erbjuder massor med badmöjligheter med hela fem pooler och en vattenpark med vattenrutschbanor, vågpool och vattenlekplatser. Alla boendealternativ på Origo Mare håller hög standard och du kan välja mellan att bo i rymliga enrumslägenheter eller villor med upp till 4 rum. Du kan här enkelt laga dina egna måltider och hotellet har även en bufférestaurang och en à la carte-restaurang.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 2 km bort. En gratis strandbuss erbjuds mellan juni och september.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 48 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i lägenheter med ett, två, tre eller fyra rum (37 – 63 kvm stora). Samtliga har luftkonditionering, tv, internet och hårtork. Samtliga har också en fullt utrustat kokvrå med bland annat vattenkokare, brödrost, diskmaskin, kaffekokare och enklare köksutrustning. Strykjärn och strykbräda finns att låna från receptionen.

**Vänligen observera att en deposition på 200 euro betalas vid incheckning.**

Mat & dryck

Hotellet har två restauranger, en som serverar måltider i bufféform och en där du beställer rätter från en à la carte-meny. Här finns även två barer där du kan beställa snacks, glass och såväl varma som kalla drycker. Barernas öppettider kan variera beroende på säsong. Hotellet har även ett eget snabbköp där du kan köpa enkla matvaror om du föredrar att laga dina egna måltider i lägenheten.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har hela fem pooler och en vattenpark med vattenrutschbanor, vågpool och barnområde med fontäner och annat kul för de små. Här finns också en mängd olika faciliteter som bland annat minigolfbana, tennisplaner och en sportplan (för basket, fotboll, handboll etc). Klasser i zumba, fitness och matlagning anordnas också. För barnen finns också ett lekområde samt att hotellet har en barnklubb (för barn mellan 4 till 12 år) som anordnar roliga aktiviteter för barn.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Parkering

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Minilivs

  • Värdeskåp

  • Cykeluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Liknande hotell