Nuevo Horizonte, Fuerteventura

Elba Lucia Sport & Suite Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2308 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Lägenhetshotellet Elba Lucia Sport & Suite Hotel passar dig som vill njuta av en riktigt avkopplande familjesemester. Du bor i lägenheter med kokvrå och i hotellets restaurang serveras rätter i bufféform. Poolområdet är omgivet av traditionella, kanariska trädgårdar och för barnen finns en egen barnpool. Du kan även spela tennis, träna på gymmet och för den golfintresserade ligger en golfbana bara 2 km bort. Hotellet erbjuder också en gratis buss som går till centrala Costa Caleta och shoppingcentret Atlantico.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 3 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 6 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Du bor här i lägenheter med ett eller två rum. Samtliga har hårtork och kokvrå med mikrovågsugn, vattenkokare, minikylskåp och enklare köksutrustning. Enrumslägenheterna passar upp till två vuxna och ett barn, medan tvårumslägenheterna rymmer upp till tre vuxna eller två vuxna och två barn.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost och middag i bufféform. Dagtid är snackbaren öppen där du kan beställa olika sorters drycker och lättare rätter samt kvällstid finns en pub.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har två utomhuspooler, varav en barnpool, som är omgivna av trädgårdar med typiska, kanariska växter. Du kan också träna på gymmet eller spela tennis, padeltennis och squash. Jacuzzi och bastu finns även samt att du kan testa på vattensporter som jetski, surfing och katamaranssegling. Närmsta golfbana ligger bara 2 km från hotellet.

Övriga tjänster

  • Cykeluthyrning

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Minilivs

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.