Morro Jable, Fuerteventura

Apartamentos Palm Garden by LIVVO

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 287 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Palm Garden i Morro Jable på Fuerteventura är ett enkelt men omtyckt lägenhetshotell som erbjuder ett strandnära läge. Uppe på tredje våningen ligger en solterrass där ni hittar en stor uppvärmd pool med en grundare del för lite större barn. Ni bor i enkla lägenheter med antingen ett, två eller tre rum och med kokvrå så att ni kan laga egen mat. Hotellet har en restaurang och ni kan välja att boka halvpension.

Morro Jable är en gammal fiskeort som nu lockar många europeiska turister. Orten är relativt lugn men i centrum finns restauranger, shopping, barer och ett fåtal nattklubbar. Centrum ligger 1,5 km från Palm Garden.

Hur långt är det till närmsta strand?

Playa del Jandia ligger bara 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 80 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

På Palm Garden kan ni bo i enrums-, tvårums- eller trerumslägenhet. Enrumslägenheterna (38 m2) kombinerar vardagsrum och sovrum och tvårumslägenheterna (42 m2) och trerumslägenheterna (52 m2) har vardagsrum och ett respektive två separata sovrum. Alla lägenheter har möblerad balkong, tv (lokala kanaler), värdeskåp (avgift) och kokvrå med kokplattor, kylskåp, enkel köksutrustning och matplats.

Mat & Dryck

Här finns en restaurang som serverar en enkel buffé. Ni har även möjlighet att laga egen mat i er kokvrå.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns ett trevligt poolområde med en stor pool med en grundare sektion (70 cm djup) som agerar som barnpool för lite större barn.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (avgift)

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Hissar (delvis hotellet har 10 våningar, hissen går till 9 våningen)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.