Playa De Jandia, Fuerteventura

Jandia Princess

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4479 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Detta hotell har massor av faciliteter, för stora som små! Här finns ett stort huvudpoolområde med en vackert designad pool som värms upp om vintern. Här hittar ni även en anliggande utomhusjacuzzi och en barnpool, som även de är uppvärmda. Hotellet har ett vuxenområde där endast gäster över 18 får vistas – här hittar ni tre pooler och en trevlig swim up-bar. Detta innebär däremot inte att hotellet inte passar barnfamiljen – för de yngsta finns en internationell barnklubb, en lekplats och en omtyckt liten bondgård med getter och andra djur som barnen får klappa.

El Esquinzo är en del av den lilla semesterorten Jandia som är en relativt lugn destination, men där du ändå hittar nöjesliv på huvudgatan. Här finns restauranger, puber, barer och butiker. Vill ni utforska mer av den närliggande naturen kan ni vandra upp i bergen som ligger i utkanten av orten.

Hur långt är det till närmsta strand?

Vackra Playa de Equinzo ligger bara 40 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 80 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Här bor ni i fräscha, moderna rum med luftkonditionering, balkong/terrass, telefon, minikyl, hårfön och satellit-tv.

Mat & Dryck

Här finns en restaurang som serverar en stor internationell buffé till frukost och middag. Som del av huvudrestaurangen finns även en pizzeria-del där ni kan beställa goda pizzor. Hotellet har även en rad olika barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Huvudpoolområdet på hotellet består av en stor lagunliknande pool, en jacuzzi och en barnpool. Dessa värms upp under vinterhalvåret så att ni kan räkna med bekväma dopp. I vuxenområdet finns tre pooler varav en är en avskärmad nudistpool.

Hotellet erbjuder massvis av aktiviteter. Ni kan spela tennis, volleyboll, fotboll eller vattenpolo. Barnen kan leka i den internationella barnklubben eller besöka den lilla bondgården (öppen tisdag-fredag och söndag, 10:30-17:00) och hälsa på spännande djur. Hotellets värdar håller även i aktiviteter för liten som stor och om kvällarna bjuds det på underhållning. Om kvällarna har även hotellets nattklubb öppen inpå småtimmarna.

På hotellet finns ett spa, som är del av vuxendelen. Här kan ni mot avgift få olika behandlingar eller slappna av i bastun, ångbastun eller jacuzzin.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (avgift)

  • Internethörna (avgift)

  • Badhanddukar

  • Snabbköp

  • Valutaväxling

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.