El Esquinzo, Fuerteventura

Fuerteventura Princess

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2904 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Fuerteventura Princess är ett omtyckt familjevänligt hotell som ligger precis vid den vackra sandstranden Playa de Esquinzo. Här behöver ni aldrig välja mellan poolen och havet utan balanserar enkelt dagen mellan häng vid poolen och solgassande på stranden. Däremot handlar inte allt på Fuerteventura Princess om att ligga i solstolarna – här finns även massor av aktiviteter att ägna sig åt om ni föredrar det. Hotellpersonalen anordnar sportaktiviteter för liten som stor och den internationella barnklubben anordnar lekar och tävlingar. Hotellet erbjuder All Inclusive, men också halvpension och helpension. Ni väljer det som passar just ert resesällskap bäst!

Jandia är en relativt lugn ort där du ändå hittar nöjesliv på huvudgatan, i form av restauranger, puber och barer. Vill ni utforska mer av naturen kan ni vandra upp i bergen som ligger i utkanten av orten.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 78 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Här bor ni i trevligt inredda dubbelrum på ca 30 m2, med utsikt över havet eller omgivningarna. Alla rum har luftkonditionering, balkong/terrass, tv, värdeskåp, litet kylskåp och badrum med badkar, toalett och hårfön.

Mat & Dryck

Hotellet har tre restauranger, en huvudrestaurang som serverar buffé, en pizzeria och La Choza Restaurant nere vid stranden som serverar sen frukost och lunch. Hotellet har även flera barer varav en ligger ute på en ö i huvudpoolen.

Om ni bokar All Inclusive ingår alla måltider i huvudrestaurangen, samt dryck 10-23.30, fika 15-17 och snacks 11-18.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns flera stora pooler och en barnpool. Poolerna omges av solstolar och parasoll och badhanddukar finns att låna. Det finns också ett nybyggt spaområde.

På hotellet finns massor att göra. Hotellpersonalen organiserar sportaktiviteter som träningsklasser och fotboll. Ni kan även hyra tennisplan eller spela volleyboll eller bordtennis. För barnen finns lekplats, lekområde och en hotelldriven engelskspråkig barnklubb där det anordnas tävlingar och lekar.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (allmänna utrymmen, mot avgift)

  • Uttagsautomat

  • Snabbköp

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.