Costa Calma, Fuerteventura

SBH Taro Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 511 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

SBH Taro Beach ligger precis vid stranden i den populära orten Costa Calma på den södra delen av Fuerteventura. Här bor du i luftkonditionerade rum med balkong eller terrass och i hotellets restaurang serveras rätter i bufféform. Hotellet har ett soligt poolområde med havsutsikt där du hittar en utomhuspool som är uppvärmd under vinterhalvåret och en separat barnpool. Du kan också spela bland annat tennis och minigolf eller träna på gymmet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 65 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 293 rum med balkong eller terrass. Samtliga har luftkonditionering, fläkt, tv, telefon, internet (mot avgift), hårtork och minikylskåp.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Det finns också flera barer där du kan beställa snacks, lättare rätter och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en utomhuspool (uppvärmd vintertid) och en barnpool. Vid poolområdet finns solstolar och parasoll. Du kan träna på gymmet eller spela bordtennis, biljard, boule, volleyboll och minigolf. En multisportbana och fyra tennisbanor finns även.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.