Costa Calma, Fuerteventura

SBH Monica Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1955 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Familjevänliga SBH Monica Beach renoverades 2015 och erbjuder en mängd olika aktiviteter och faciliteter för gäster i alla åldrar. De yngre barnen kan delta i miniklubben som bjuder på bland annat ansiktsmålning och roliga lekar, medan maxiklubben anordnar sportturneringar för tonåringarna. Här kan du också spela tennis och minigolf, eller träna på gymmet. På det fina poolområdet finns också en separat barnpool och en uppvärmd vuxenpool. Dessutom ligger stranden alldeles intill hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 62 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i dubbelrum, sviter och lägenheter. Samtliga har tv, telefon, internet (mot avgift), hårtork, badrumsartiklar, kylskåp, luftkonditionering och balkong eller terrass. I lägenheterna finns också en kokvrå med mikrovågsugn, kaffekokare och köksutrustning. Spjälsängar finns på förfrågan. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Rätterna består bland annat av sallader, grillat kött och fisk, samt olika sorters desserter. Du kan också besöka á la carte-restaurangen som serverar olika sorters asiatiska rätter och sushi. Fyra barer finns också, varav en strandbar och en poolbar, där du kan beställa olika sorters snacks och drycker.

Observera att vårdad klädsel gäller i restaurangen. Män ombedes att bära långbyxor, kortärmade skjortor är inte heller tillåtet.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har fyra pooler, varav en är uppvärmd under vintern och en barnpool. Runtom på solterrassen finns parasoll och solstolar. Aktiviteter som erbjuds är bland annat tennis, minigolf, gym, pingis, biljard och volleyboll. För de yngre gästerna finns en miniklubb (för barn i åldrarna 4 – 12 år) och en maxiklubb (för tonåringar i åldrarna 13 – 16). Kvällsunderhållning i form av livemusik och uppträdanden anordnas också av hotellets personal.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Biloch cykeluthyrning

  • Internet

  • Parkering

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.