Costa Calma, Fuerteventura

H10 Tindaya

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5238 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

H10 Tindaya är ett fint populärt hotell direkt vid Costa Calmas sandstrand. På hotellet hittar ni ett stort poolområde med tre stora pooler och två barnpooler. Ni kan även ägna er åt aktiviteter som volleyboll eller besöka hotellets gym. För barnen håller hotellpersonalen i en barnklubb som organiserar lekar, tävlingar och minidiscon. I hotellrestaurangen serveras buffé och i poolbaren kan ni ta läskande drinkar. Ni kan välja att bo med All Inclusive, vilket passar barnfamiljen perfekt.

Hur långt är det till närmsta strand?

Ni bor precis vid stranden i Costa Calma.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 70 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Här bor ni i snygga, ljusa dubbelrum eller familjerum. Dubbelrummen är 17-21 m2 stora och familjerummen är 34 m2. I rummen har ni luftkonditionering, satellit-tv, värdeskåp (avgift), minibar (på förfrågan), hårtork och badrum med badkar och toalett. I vissa av rummen finns balkong.

Mat & Dryck

På H10 Tindaya hittar ni en restaurang, en bar och en poolbar vid poolen. Väljer ni att bo med All Inclusive ingår buffé i hotellrestaurangen, dryck från de två barerna och snacks i poolbaren.

På à la carte-restaurangen Route 66 kan ni äta goda kött- och BBQ-rätter i en härlig miljö som har inspirerats av amerikanskt 50- och 60-tal. Här kan ni dricka kaffe och smaka de goda bakverken och tårtorna, samt beställa från ett stort utbud av te, smoothies och milkshakes.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns ett stort poolområde med tre olika vuxenpooler, varav en består av saltvatten och två barnpooler. Ni kan även besöka hotellets gym (öppet tisdag-söndag) eller spa, eller ägna er åt aktiviteter som tennis, minigolf, bordtennis eller biljard. Om kvällarna håller hotellets egna nattklubb öppet.

För barn finns på hotellet en internationell, engelsktalande barnklubb, en lekplats och ett lekområde.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (allmänna utrymmen)

  • Badhanddukar (deposition)

  • Tvättservice

  • Hissar (6 våningar)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.