Costa Calma, Fuerteventura

SBH Costa Calma Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 773 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Costa Calma Palace är ett omtyckt fyrstjärnigt hotell som ligger precis vid stranden och erbjuder massor av omtyckta faciliteter. Här finns ett stort poolområde med två pooler, där den ena består av sötvatten och den andra saltvatten. Saltvattenspoolen är uppvärmd november-mars. På hotellet kan du bland annat spela tennis, volleyboll och träna på gym. Här finns även möjlighet att förbättra golffärdigheterna på hotellets egen putting green och inne på hotellets spa kan ni njuta i inomhuspoolen eller prova på en thalassoterapibehandling. Hotellet har en bufférestaurang och flera barer, varav en ligger vid poolen och serverar snacks.

Costa Calma är en härligt stillsam ort på Fuerteventura. Hit åker du inte om du är ute efter nattliv – här väntar istället avkopplande dagar på stranden och lugna kvällar på en av ortens restauranger. För äventyraren är det en perfekt ort för vindsurfning!

**Vänligen observera att en filminspelning kommer att pågå på hotellområdet mellan 18 och 23 mars.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 63 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Här bor ni i dubbel rum med balkong, luftkonditionering, takfläkt, hårfön, minibar (mot avgift), telefon, tv och WiFi (avgift).

Mat & Dryck

Här finns en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Till middagstid behöver män ha på sig långbyxor i restauranger. Här finns även en pool/snackbar, en lobbybar och en pianobar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två pooler, varav den ena är uppvärmd november-mars. Hotellet har även en barnpool. Aktivitetsutbudet på hotellet består av tennisbanor, boulebanor, putting green, bordtennis, biljard och gym. Nere vid stranden kan ni prova på dykning och vindsurfing.

I hotellets spa kan ni prova på behandlingar med thalassoterapi, eller njuta i inomhuspoolen. Här finns även möjlighet att få massage och att bada bastu.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Cykeluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.