Costa Calma, Fuerteventura

Club Hotel Drago Park by LIVVO

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1252 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Drago Park är ett trevligt All Inclusive-hotell som passar hela familjen. Här finns ett stort poolområde med en lagunliknande vuxenpool och en separat barnpool för de yngsta. I hotellets restaurang serveras buffé och i poolbaren serveras läskande drycker och lunchbuffé. Närmsta strand ligger 1,5 km bort – hit kör hotellet en gratis strandbuss. Ifall ni vill hålla igång på hotellet kan ni träna på gym eller spela squash. Hotellpersonalen håller i en internationell engelskspråkig barnklubb där barnen kan leka under uppsyn.

Costa Calma är en härligt stillsam ort på Fuerteventura. Hit åker du inte om du är ute efter nattliv – här väntar istället avkopplande dagar på stranden och lugna kvällar på en av ortens restauranger. För äventyraren är det en perfekt ort för vindsurfning!

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 1,5 km från Sotavento Beach – hit kör hotellet en gratis strandbuss.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 70 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Här bor ni i dubbelrum med luftkonditionering, balkong/terrass, satellit-tv, värdeskåp (avgift) och badrum med badkar och toalett.

Mat & Dryck

Här finns en bufférestaurang som serverar frukost och middag. Lunchen äter ni i poolbaren där ni även kan beställa läskande drycker.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet anordnar aktiviteter för liten som stor – barnen kan leka i den internationella, engelskspråkiga barnklubben (4-12 år) och de lite äldre kan delta i vattengympa eller olika sportturneringar. Hotellpersonalen håller också i lättar underhållning under kvällarna.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (i receptionen mot avgift)

  • Internethörna (i receptionen mot avgift)

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.