Corralejo, Fuerteventura

Oasis Papagayo Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2497 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Oasis Papagayo Resort passar perfekt för dig som letar efter en familjesemester med både aktiviteter och avkoppling. Här bor du i lägenheter med kokvrå och balkong eller terrass. Hotellet har två restauranger som serverar rätter i bufféform och en poolbar där du kan beställa snacks och svalkande drycker. Ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små erbjuds i form av bland annat tennis, motionssim och bowling. För barnen finns en barnpool och en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1,5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 39 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder en- eller tvåplanslägenheter med två eller tre rum. Enrumslägenheterna passar upp till tre personer, medan tvårumslägenheterna Samtliga har en fullt utrustad kokvrå, hårtork, tv, internet, telefon och balkong eller terrass.

**För gäster som tidigare har bokat rum “med vattenpark” är inträde till den närliggande parken gratis. För alla andra rumstyper gäller detta inte.**

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras rätter i bufféform och det finns även en ytterligare bufférestaurang som är specialiserad på medelhavsinspirerade rätter. I hotellets poolbar kan du beställa olika sorters drycker, snacks och lättare rätter.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ett stort poolområde med bland annat två pooler för motionssimning och en barnpool. Du kan även spela tennis, padeltennis, strandvolleyboll, bowling och fotboll, hyra en mountainbike, testa på att surfa eller träna på gymmet. För avkoppling finns en bastu och möjlighet att beställa massage. För barn i åldrarna 4 – 12 år finns också en barnklubb som anordnar minidisko och andra aktiviteter.

Övriga tjänster

  • Biloch cykeluthyrning

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.