Corralejo, Fuerteventura

The View Hotel Resort

Läs mer om hotellet

Översikt
The View Hotel Resort ligger lugnt beläget, knappt tio minuters bilfärd från centrala Corralejo. Du bor här i ljusa villor med privat pool som alla har ett fullt utrustat kök där du enkelt kan laga dina egna måltider. Hotellet har också en á la carte-restaurang där du kan njuta av internationella rätter och du som är golfintresserad kan träna på din sving på hotellets golfbana med nio hål. Bara fem minuter bort med bil ligger dessutom vattenparken Acua Waterpark – perfekt för en dagsutflykt med familjen!

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 3,5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 40 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende
Hotellet erbjuder 150 villor med två eller tre sovrum, två badrum och ett fullt utrustat kök. Samtliga har tv och internet. De har även en terrass med en grill och en privat pool. Du kan även välja att bo i superior- eller deluxevillor, som har utsikt mot havet eller golfbanorna.

**Observera att hotellets reception inte är öppen dygnet runt. När receptionen är stängd kan du hämta nycklarna från receptionen på den närliggande golfklubben. Incheckning sker från och med 16.00 och utcheckning sker innan klockan 12.00. Hotellet ber om ett betalkort vid incheckning, för att säkerställa att inga skador åsamkas rummet.**

Mat & dryck
Hotellets restaurang serverar internationella rätter från en á la carte-meny. En kort promenad från hotellet finns också en matbutik och i centrala Corralejo hittar du ett stort utbud av matställen och barer.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har en golfbana med nio hål, med vacker utsikt över den närliggande naturparken. Tack vare hotellets läge hittar du också ett stort utbud av aktiviteter och nöjen i centrala Corralejo.

Övriga tjänster
- Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.