Corralejo, Fuerteventura

H10 Ocean Suites

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2787 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Det är inte konstigt att H10 Ocean Suites är så omtyckt av både stora och små. Här finns nämligen roliga aktiviteter för hela familjen. Barnen kan delta i miniklubben, leka på lekplatsen eller bad i barnpoolerna. Här kan du också spela tennis, biljard och minigolf. För den badsugne så ligger stranden en kort promenad bort och hotellet har två soliga poolområden där du kan beställa svalkande drycker. Kvällstid så anordnas underhållning i form av liveuppträdanden och shower flera gånger i veckan.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 700 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 39 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Du bor här i ljusa juniorsviter på cirka 20 kvm. Samtliga har luftkonditionering, tv, minibar, hårtork och balkong eller terrass. Utsikten är mot trädgården och/eller poolen. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. All Inclusive erbjuds samt att festmåltider ingår på julafton och nyårsafton. Det finns en pianobar, en poolbar och en bar på diskoteket där du kan beställa snacks och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har två poolområden som båda har en pool och en separat barnpool (50 cm djup). Det finns också solstolar och terrassen på poolområdena. Du kan också spela tennis, minigolf och biljard. För barn i åldrarna 4 till 12 år så anordnar barnklubben Daisy dagliga aktiviteter. Ett spelrum och en lekplats finns också. Hotellets personal anordnar även kvällsunderhållning flera gånger i veckan, i form av shower och andra uppträdanden.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Biloch cykeluthyrning

  • Internet

  • Bagageförvaring

  • Utflyktsdisk

  • Luftkonditionering

  • Värdeskåp

  • Rumservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.