Corralejo, Fuerteventura

Dunas Club

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1360 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Dunas Club är ett trevligt lägenhetshotell nära Corralejos fina hamn, där ni hittar shopping, barer och restauranger. Hotellet har en egen restaurang som serverar både lokal och mer internationell mat. I mitten av hotellområdet, mellan hotellbyggnaderna, ligger en trevlig pool som omges av en solterrass med solstolar och parasoll. Där finns en grundare del av poolen som fungerar som barnpool. Hotellets lägenheter är fräscha och välutrustade med en kokvrå så att ni kan laga egen mat. Matvaror köper ni enkelt i närmsta mataffär som ligger ett kvarter bort.

Corralejo är en relativt lugn ort, som ändå har barer, restauranger och bra shoppingmöjligheter, både i mindre butiker och på stadens shoppingcenter.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand är Corralejo Beach som ligger 700 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 38 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende
På Dunas Club erbjuds enrumslägenheter med kombinerat vardagsrum och sovrum och tvårumslägenheter med separat vardagsrum och sovrum. I lägenheterna har ni fläkt, balkong, tv och värdeskåp. Ni har även en kokvrå med kokplattor, enkel köksutrustning, kylskåp med frysfack, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och matplats. I badrummen har ni badkar med dusch, samt toalett.

Mat & Dryck
Hotellets restaurang heter La Luna och serverar lokal och internationell mat à la carte. Här finns även en poolbar som serverar läskande drycker och lättare måltider.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns ett trevligt poolområde med en fräsch vuxen pool som har en avdelad grundare del (50 cm) som fungerar som barnpool. Poolen omges av en solterrass med solstolar och parasoll. På hotellet kan ni även gå på gym eller spela biljard.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (avgift)
- Tvättservice
- Hiss

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan