Caleta De Fuste, Fuerteventura

Caleta Garden

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1631 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Caleta Garden ligger centralt på paradisön Fuerteventura, i det lugna och vackra turistområdet Caleta de Fuste. Det här passar om du är ute efter ett billigt semesterboende och inte har något emot att bo på ett något slitet hotell. Området erbjuder både avkoppling och ett varierat urval av sport, samt restauranger, shopping och nattliv.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger cirka 350 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 11 km från flygplatsen.

Boende
Här bor du i lägenheter komplett utrustade med sovrum, vardagsrum/kök, badrum, bäddsoffa, balkong/terrass och allt annat du behöver för en trivsam vistelse.

Mat & Dryck
Hotellet erbjuder en bufférestaurang samt en poolbar. Det finns även andra restauranger och barer i närheten av hotellet.

All inclusive Mat & Dryck
All inclusive paketet inkluderar frukost mellan 08:00-10:30, lunch mellan 13.00–14:30 och middag mellan 18:30- 21:00. Måltiderna serveras som buffé i huvudrestaurangen. Vid frukost erbjuds te, kaffe, mineralvatten och juice. Under lunch och middag erbjuds lokala ölsorter, vin, läsk, mineralvatten och juice. Snacks, t.ex. hamburgare, korv m. bröd, smörgåsar och pommes frites finns tillgängliga från 10:30 till 23:00, med undantag för när huvudmåltiderna serveras. Lokalt producerade alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, t.ex. rom, whisky, sangria, öl, vodka, konjak, mineralvatten, läsk, vin och juice, serveras från 10:30 fram till 23:30 i baren.

Aktiviteter & Underhållning
På hotellet finns en stor pool, en barnpool, solterrass med solstolar samt en bastu. Olika aktiviteter och sporter erbjuds. Det finns också ett spelrum och en lekplats.

All inclsive Aktiviteter & Underhållning
Hotellets aktiviteter inkluderar tennis och volleyboll. Olika typer av underhållning hålls 6 dagar i veckan och en professionell kvällsshow hålls två-tre kvällar i veckan.

Extra tillval (eventuell avgift betalas på hotellet)
Mot eventuell avgift har gäster också tillgång till internetsal, biljard, air-hockey samt tvättrum. I området runt hotellet finns ett brett utbud av aktiviteter, t.ex. golf, vattensporter (vindsurfing, jetski etc.), dykning, barer & restauranger, shoppingcenter och matlivs. Notera att dessa aktiviteter inte är inkluderade i All inclusive paketet.

Övriga Tjänster
Hotellet har 24h reception, valutaväxling och tvättservice. Gäster kan även hyra taxi, bil och cykel.

Visa hotell på kartan