Caleta De Fuste, Fuerteventura

Caleta Dorada

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2549 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Club Caleta Dorada ligger i turistorten Caleta de Fuste och här har du utsikt över en fin badvik med en vit sandstrand. Njut av rätter i bufféform från hotellets restaurang och svalkande drycker från de två barerna. Du kan spendera dagarna på det soliga poolområdet, medan barnen kan leka vattenlekplatsen eller delta i barnklubbens roliga aktiviteter. Tack vare det centrala läget har du dessutom nära till ett varierat utbud av affärer, barer och restauranger i området.

**Vänligen observera att detta boende ligger i en nedförsbacke mot Caleta de Fuste, hamnen och stranden. Ramp finns för hotellets faciliteter men vissa gäster kan finna att avståenden är längre än väntat.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1,3 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 8 km från Fuerteventuras flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i rymliga lägenheter med två eller tre rum. Samtliga har kokvrå (utan utrustning), tv (mot extra avgift), telefon och balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns även en bar där du kan beställa snacks och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har tre pooler. På solterrassen finns parasoll och solstolar. En lekplats och en barnklubb finns för barnen. Du kan också spela fotboll, squash, dart och biljard. Ett underhållningsprogram finns med shower både dag- och kvällstid.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.