Caleta De Fuste, Fuerteventura

Barcelo Fuerteventura Mar

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 13891 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Barceló Fuerteventura Mar ligger direkt på stranden i Caleta de Fuste. Från hotellet är det 12 km till huvudstaden Puerto del Rosario och 7 km till nya Fuerteventura International Airport. Närheten till dessa platser innebär att hotellet inte bara är ett strandhotell, utan även ett utmärkt hotell för den som önskar närheter till flygplatsen, eller vill utforska huvudstaden.

Hur långt är det till närmsta strand?

Detta hotell ligger direkt intill stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Fuerteventura flygplats ligger 7 km från hotellet.

Boende

Hotellet har 457 rum, varav 5 rum speciellt anpassade för gäster med funktionshinder.

Alla rum har antingen terrass eller balkong, värdeskåp, minibar, hårtork, TV, telefon, internet-anslutning och luftkonditionering. Rummen är rymliga och praktiskt inredda.

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang som serverar buffé och en restaurang som serverar à la carte meny. Restaurangerna har utomhusterrasser med fantastisk utsikt över stranden och poolerna. Här finns också en lounge utrustad med scen för underhållning.

All Inclusive Mat & dryck

All inclusive programmet består av frukost (7:30 till 10:30), lunch (13:00 till 15:30) och middag (18:30 till 21:30), vilket serveras som buffé i huvudrestaurangen. Till måltiderna erbjuds läsk, vatten, vin och öl. Snacks finns tillgängliga mellan 11:00 och 17:00 vid baren Aloe (när huvudrestaurangen är stängd). Lokalt och internationellt producerade alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker serveras från 10:00 till 23:00 på barerena Aloe och Tabaiba.

Aktiviteter & Underhållning

På hotellet finns pooler för vuxna, varav en som är uppvärmd under vintern och en med jacuzzi, samt en barnpool. Hotellet har också stora trädgårdar, solterrass med solstolar, lekplats, miniklubb, spelrum, biljard, bordtennis, internet rum, 3 konferensrum samt privat parkering. Utöver detta finns ett 360m ² stort spa med gym, hydromassage, bastu och turkiskt bad. Här finns även 2 tennisbanor, 1 allmän spelplan (5-a-side fotboll), en 36-håls minigolfbana, skjutbana, boul, beachvolley och mycket mer. Det finns ett Thalassoterapi-centrum bredvid hotellet (hotellets gäster får 20% rabatt) och två golfbanor bara 2 km bort.

All Inclusive Aktiviteter & Underhållning

Aktiviteter på hotellet inkluderar tennis, gym, bastu, ångbad, jacuzzi och bordtennis. Det finns underhållningsprogram för både barn och vuxna under dagtid , och det hålls shower alla kvällar i veckan. Öppettider för underhållning och shower: (10.30-16.30 och 20.30-23.00) .

För barnen

Hotellet erbjuder en barnklubb från kl.10:30 med 3 pass per dag. Dessa delas upp i mini-och maxi klubbar. För åldrarna 4 till 12 år.

Det finns 2 lekplatser, den ena har rutschkana och klätterställning och den andra finns i miniklubben och är för mindre barn och bebisar.

Barnpool

Lekplats och lekrum

Barnsängar

Barnstolar

Övriga Tjänster

Hotellet erbjuder valutaväxling, biluthyrning och tvättservice.

Extra tillval (eventuell avgift betalas på hotellet)

All inclusive gäster får rabatt på à la carte menyn samt på de drycker som inte är inkluderade i All inclusive konceptet.