Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Palermo, Sicily

NH Palermo

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1809 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
NH Palermo ligger centralt beläget i Siciliens huvudstad Palermo, bara 100 meter från hamnen. Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum, en restaurang där du kan prova på sicilianska specialiteter och ett soligt poolområde. I närheten av hotellet hittar du ett stort utbud av butiker, barer och restauranger. Dessutom ligger den vackra stadsparken Villa Giulia alldeles intill – perfekt för en eftermiddagspromenad.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 9 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 34 km från Palermos flygplats och 220 km från Catanias flygplats.

Boende
Du kan här välja mellan att bo i superiorrum, familjerum eller sviter. Samtliga har luftkonditionering, tv, internet, hårtork, vattenkokare, minibar och värdeskåp. Vissa rum har balkong eller terrass.

Mat & dryck
I hotellets frukostrum serveras en stor bufféfrukost med bland annat bakverk, ostar, kallskuret, färsk frukt, yoghurt och bröd. Lunch och middag serveras i restaurangen The Paladin. Rätterna är både sicilianska och medelhavsinspirerade. Du kan beställa snacks och olika sorters drycker i lobbybaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har en solterrass med en utomhuspool omgiven av solstolar. Inga aktiviteter erbjuds, men tack vare det centrala läget finns ett stort utbud av nöjen och aktiviteter i området.

Övriga tjänster
- Luftkonditionering
- Internet
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.