Vassilikos, Zakynthos

Zante Royal Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 347 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Zante Royal är ett något slitet familjeinriktat hotell på Zakynthos. Hotellet samarbetar med sina grannhotell och inne på Imperial Beach (som ligger mittemot) väntar spännande vattenrutschkanor. På grannhotellet Zantino World finns en barnklubb. På själva Zante Royal finns flera stora pooler. Ni bor bara 500 meter från Geraniosstranden. Hotellet har en restaurang och en bar som serverar både snacks och dryck. För barnen finns ett kul lekområde. På hotellet finns även ett spaområde med jacuzzi, bastu och gym.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger bara 500 meter från Geranios sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger ca 17 km från Zakynthos flygplats.

Boende
Här kan ni bo i dubbelrum, familjerum eller familjerum med två sovrum (two bedroom family room). Alla rum har badrum, luftkonditionering, satellit-tv, minikylskåp, värdeskåp (mot avgift), hårfön och telefon.

Mat & Dryck
På Zante Royal finns en huvudrestaurangen som serverar frukost, lunch och middag som buffé. Här finns också ett flertal barer som serverar dryck och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Detta hotell erbjuder stora pooler och en separat barnpool. Hotellet delar faciliteter med hotellen bredvid. På grannhotellet Imperial Beach Hotel finns vattenrutschbanor och på grannhotellet Zantino World finns barnklubb.

På Zante Royal organiseras kvällsunderhållning för hela familjen. På området finns lekplats och ett spelrum, samt ett hälsoområde där det finns gym, jacuzzi och bastu. I hälsoområdet finns också en inomhuspool.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- Valutaväxling
- Biluthyrning
- Bagageförvaring
- Tvättservice
- Snabbköp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan