Santorini, Santorini

Nine Muses Hotel

Läs mer om hotellet

Översikt
Nine Muses ligger fint beläget bara 300 meter från närmsta strand. Hotellet består av nio byggnader som alla är uppkallade efter en av de nio grekiska muserna. På området finns ett fräscht poolområde med en stor vuxenpool och en separat barnpool. Här hittar ni även en jacuzzi och en trevlig poolbar. Inne på hotellets restaurang serveras både lokal och internationell mat. Ifall ni vill ägna er åt aktiviteter på hotellet kan ni besöka gymmet eller spela tennis.

***Detta hotell är officiellt femstjärnigt. eBeach.se anser att det håller fyrstjärnig standard***

Nine Muses ligger vid orterna Perivolos & Perissa. Här finns en lång strandpromenad som går längs den svarta lavastranden, med massor av mysiga restauranger och caféer. I närheten finns även nöjesliv som barer och ett par nattklubbar.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger bara 300 meter från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 12 km från Santorinis flygplats.

Boende
Här bor ni i ljusa dubbelrum med satellit-tv, radio och kylskåp. Här finns även luftkonditionering och hårfön. I badrummet har ni bad/dusch och toalett. Alla lägenheter har balkong eller terrass.

Mat & Dryck
På hotellets restaurang kan ni äta buffé eller à la carte. Maten har grekisk inspiration. På hotellet finns även ett antal barer och en poolbar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns ett fint poolområde med både vuxenpool och barnpool. På hotellet kan ni även spela tennis eller träna på det välutrustade gymmet.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (avgift)
- Parkering
- Bagageförvaring
- Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan