Kamari, Santorini

Afroditi Venus

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1078 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Afroditi är ett fint hotell med en härlig privat klapperstensstrand omgiven av häftiga klippor. Här bor ni i fräscha rum, med balkong eller terrass. På hotellet finns ett fint poolområde, med pool och jacuzzi. Dessa omges av en solterrass med solsängar, parasoll samt bord och stolar där ni kan sitta och avnjuta drycker som ni beställt i den trevliga poolbaren. Hotellet har även ett litet spa med pool, bastu, ångbastu och olika behandlingar mot extra kostnad. Matutbudet på hotellet serveras inne på deras två restauranger – en serverar buffé och den andra à la carte.

Kamari är en trevlig ort med en fin klapperstensstrand och en myllrande strandpromenad. I centrum och nere vid stranden hittar ni restauranger, barer och butiker.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet har en egen privat strand, precis nedanför hotellområdet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 6,3 km från Santorinis flygplats.

Boende

Här bor ni i fräscha dubbelrum med telefon, satellit-tv, kylskåp, luftkonditionering och balkong eller terrass. I badrummen finns dusch och toalett.

Mat & Dryck

Här finns två restauranger, varav en serverar buffé och den andra à la carte. Nere vid poolen finns en poolbar och vid stranden har hotellet en strandbar så att ni även där kan beställa något att dricka.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På Afroditi hittar ni ett trevligt poolområde med pool, barnpool och jacuzzi. Dessa omges av en solterrass med solsängar och parasoll. Hotellet har ett litet spa med pool, bastu och ångbastu. Här kan ni även få olika skönhetsbehandlingar mot en extra kostnad.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi

  • Bagageförvaring

  • Uttagsautomat

  • Tvättservice

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.