Rhodos stad, Rhodos

Athena Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 214 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På Athena Hotel bor ni centralt i Rhodos stad med nära till både nöjeslivet och till den lokala stranden Windy Beach. På hotellet finns ett trevligt poolområde med en fräsch pool som omges av en solterrass med solstolar. Ni bor i dubbelrum med frukostbuffé inkluderad, som serveras i hotellets frukostrum. På hotellet finns även en bar och en poolbar så att ni inte behöver gå långt från solstolen för att beställa dricka. Ni bor precis vid lokala barer och restauranger och Rhodos stads huvudcentrum, Cypernplatsen, ligger bara 600 meters promenad bort.

I Rhodos stad kombinerar ni enkelt strand- och stadsliv. Här finns ett pulserande nöjesliv, bra shopping och populära restauranger.

Hur långt är det till närmsta strand?
Här bor ni bara 150 meter från stranden Windy Beach (Rhodos stads västra strand).

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 15 km från Rhodos flygplats.

Boende
Här bor ni i dubbelrum (ca 18 m2) med luftkonditionering (1/6 till 30/9), balkong, tv med lokala kanaler, minikyl, hårtork och badrum med badkar eller dusch.

Mat & Dryck
Hotellet har ett frukostrum där förbokad frukostbuffé serveras. Här finns även en bar och en poolbar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På Athena Hotel finns en trevlig liten pool med omgivande solterrass där det finns solstolar som ni är fria att använda. Hotellet erbjuder inte aktiviteter men ni bor nära Rhodos stads nöjesliv.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WiFi (gratis)
- Tvättservice (avgift)
- Värdeskåp (i receptionen mot avgift)
- Hiss (6 våningar)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.