Lindos, Rhodos

Mitsis Lindos Memories Resort & Spa - Adults Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1148 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Mitsis Lindos Memories Resort & Spa är ett modernt vuxenhotell med lugn och vänlig atmosfär avsides beläget med utsikt över sand- och klapperstenstranden. Gästerna kan kombinera bra faciliteter och elegant boende under sin vistelse med barerna och restaurangerna i centrala Lindos inom bekvämt räckhåll. Det här hotellet erbjuder en fridfull tillflykt för avkoppling i solen.

**Observera att det här är ett vuxenhotell som endast välkomnar gäster över 18 år.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Det här hotellet vetter mot stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Det här hotellet ligger bara 50 km från Rhodos flygplats.

Boende

Varje rum, etagevåning och svit är byggd i traditionell italiensk stil med panoramautsikt och smakfull inredning. Alla har badkar eller dusch, hårfön, direktvalstelefon, satellit-tv, musik, internet, minibar (mot en liten avgift), kassafack att hyra, bord och stolar samt tvåglasfönster. Luftkonditioneringen regleras individuellt.

Mat & dryck

Hotellet erbjuder ett brett urval av middagsalternativ och det finns generösa bufféer med något som passar alla.

RESTAURANG “NAVARONE”. En riklig amerikansk frukost serveras i restaurang “Navarone” från 07:30 till 10:30 med ekologisk hörna. À la carte-middag och fast meny för gäster med halvpension. Bordsservering från 19:00 till 22:30. Det finns även en vegetarisk meny.

“LINDIA” TAVERN. Ligger idylliskt på stranden och serverar rätter från medelhavsköket. Lunch serveras à la carte i “Lindia Tavern” från 10:00 till 18:00.

Apollo bar är det perfekta stället att varva ned på med en cocktail på kvällen. (17:00 till 01:00)

Det är möjligt att boka sin vistelse med halvpension eller bed & breakfast. Vid frukost och middag tillämpas klädkod.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder pool samt en möblerad solterrass och Taverna snackbar. Dessutom har gästerna tillgång till en bubbelpool, relaxrum och hotellets gym. Det finns även möjligheter att spela biljard och strandvolleyboll. Vattensporter finns ca 2 km från hotellet.

Poolen, bubbelpoolen och sportfaciliteterna har öppet från 08:00 till 19:00 och gymmet är öppet från 09:00 till 21:00. Det finns ett litet snabbköp på anläggningen som har öppet från 09:00 till 13:00 och på kvällarna från 18:00 till omkring 22:00.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.