Kiotari, Rhodos

Labranda Kiotari Miraluna Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 0 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Mittemellan de två trevliga orterna Kiotari och Lardos ligger Labranda Kiotari Bay. Hotellet erbjuder bland annat ett charmigt poolområde med utsikt mot havet. Hotellet är familjevänligt med flera olika aktiviteter och faciliteter för barnen. Bland annat finns ett piratskepp med vattenrutschbanor samt att underhållning anordnas för de yngre.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 60 km från Rhodos flygplats.

Boende

Här kan du välja att bo i dubbelrum eller familjerum.

Dubbelrummen är för upp till tre personer och har luftkonditionering, telefon, tv, kylskåp, hårtork och balkong eller terrass.

I familjerummen kan du bo upp till fyra personer. De har ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med två bäddsoffor. Vissa av familjerummen har även privata pooler.

Mat & Dryck

Hotellet har tre restauranger. I huvudrestaurangen serveras frukost, lunch och middag i bufféform med utsikt mot poolen, trädgården och havet. I snackrestaurangen kan du hitta lättare rätter, dryck och snacks. Hotellet har även en temarestaurang där grekiska och internationella rätter serveras.

Tre barer, varav en poolbar finns även på området.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har två pooler, en barnpool, privat strand och ett spa med behandlingar. På poolområdet och stranden finns solstolar och parasoll, samt att strandhanddukar finns att tillgå. Hotellet har också en amfiteater där kvällsunderhållningen sker i form av shower och annat. En nattklubb finns även på området. För de sportintresserad erbjuds tennis, basket, volleyboll, strandfotboll och olika vattensporter.

Övriga Tjänster

  • Souvenirshop

  • Värdeskåp

  • Luftkonditionering

  • Parkering

  • Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.