Kalithea, Rhodos

Kresten Royal Euphoria Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2839 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Elegant hotell 50 meter från stranden och 1 km från centrum.

På Kresten Royal finns två stora utomhuspooler, en barnpool och en inomhuspool. Om dagarna organiseras aktiviteter av hotellets engelskspråkiga personal, som även då och då håller i lugnare kvällsunderhållning som livemusik eller grekiska kvällar. På hotellet finns en multisportplan där ni kan spela basket, volleyboll och fotboll. Här finns även två tennisplaner (avgifter tillkommer för att använda tennisplanerna).

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger bara 50 meter från Kalitheas strand (sand blandat med klappersten).

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 18 km från Rhodos flygplats.

Boende

Här bor ni i rymliga och välinredda rum med dubbelsäng (alternativt två enkelsängar som kan ställas ihop), extrabäddar i bäddsoffa och luftkonditionering. Alla rum har också balkong eller terrass.

\t

Mat & Dryck

Hotellet har en bufférestaurang och två à la carte-restauranger (en som serverar lokala grekiska rätter och en annan som serverar italienskt). Förutom restaurangerna finns här även en lobbybar, en poolbar och ett café som serverar både dryck och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På Kresten Royal finns två utomhuspooler, en barnpool och en inomhuspool i hotellets spa. I hotellets spa hittar ni också ett gym, ångbastu, bastu och behandlingar. För er som föredrar att hålla igång anordnar hotellpersonalen aktiviteter.

Bland faciliteterna finns dessutom två tennisplaner (mot avgift) och en multisportsplan där ni kan spela fotboll, basket eller volleyboll.

Då och då organiserar kvällsunderhållning i form av livemusik eller grekiska kvällar (inget permanent veckoschema finns).

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi

  • Snabbköp

  • Biluthyrning

  • Bagageförvaring

  • 5 hissar

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.