Kalithea, Rhodos

Kresten Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1256 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Kresten Palace ligger nära stranden och erbjuder fyrstjärnigt boende på härliga Rhodos. Här bor du i rymliga rum med privat balkong eller terrass. På hotellet hittar du faciliteter som pool (med barnpool), tennisbana och minigolf. Du bor på kort bilavstånd från centrum i Kalithea samt den större orten Faliraki, där du dessutom hittar en vattenpark. Aktiviteter anordnas 6 gånger/veckan och kvällsunderhållning i form av musik- och dansuppträdanden erbjuds också.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 17 km från Rhodos flygplats.

Boende

Du bor här i rum med balkong eller terrass. Samtliga har tv, telefon, minikylskåp, internet (mot avgift), värdeskåp, hårtork och vattenkokare. Mellan juni och september erbjuds luftkonditionering.

Mat & dryck

Måltiderna kan du äta på hotellets restaurang eller på den traditionella tavernan. Det finns också en poolbar och en cocktailbar där du kan beställa olika slags drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med en stor utomhuspool och en grundare del för barnen. Poolhanddukar är tillgängliga mot deposition. Du kan också spela tennis, bordtennis, minigolf och volleyboll. Det finns även en hälsoavdelning med gym, bastu, ångbastu och massage. Ett spelrum och en tv-lounge finns även. Dagsunderhållning anordnas 6 gånger/veckan och kvällstid erbjuds underhållning i form av livemusik och traditionella dansuppträdanden.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.