Ixia, Rhodos

Area Blue Beach Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 190 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Area Blue Beach Apartments ligger vackert beläget nära stranden i den välbesökta orten Ialyssos. Hotellet passar dig som letar efter en lugn och avslappnande semester. Poolområdet är omgivet av palmer och har en solterrass med solstolar där du kan blicka ner mot havet och en poolbar där du kan njuta av läskande drycker. För barnen finns en egen barnpool.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 9 km från Rhodos flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i enrumslägenheter (25 – 30 kvm stora) eller trerumslägenheter (60 kvm). Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet, kokvrå med kylskåp och balkong eller terrass. Några av lägenheterna är på markplan och har poolutsikt, medan de övriga har havsutsikt.

Mat & dryck

Hotellet har en bar där snacks, glass, dryck och lättare rätter serveras. I området finns även många olika matställen med både grekiska och internationella rätter.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en utomhuspool, barnpool och en solterrass med parasoll och solstolar. Inga aktiviteter erbjuds, men Ialyssos har ett bra utbud av både aktiviteter och nöjen. Det är dessutom bara 4 km till Rhodos stad – perfekt för en dagsutflykt.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Värdeskåp

  • Parkering

  • Internet

  • Väckningsservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.