Ialyssos, Rhodos

Sun Beach Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1398 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Sun Beach Resort Complex är för dig som vill ha kul på semestern oavsett om du reser med barn eller partner. Här bor du i antingen Helios- eller Olympus byggnaden precis vid stranden. Oavsett vilken byggnad du hamnar i kan du utnyttja alla faciliteter så som 2-3 stora pooler, barnaktiviteter och restauranger. Du bor i moderna rum som alla har balkong med olika vyer. På restaurangerna serveras både internationella och medelhavsinspirerade maträtter. Hotellets fem barer serverar drycker hela dagen och på kvällen bjuds det på Grekisk afton samt grillkvällar.

Hur långt är det till närmsta strand?

Stranden ligger ca 30m från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Flygplatsen ligger ca 7 km från hotellet.

Boende

I Olympus finner du dubbelrum som alla har TV, telefon, kylskåp, luftkonditionering, badrum med dusch och hårfön samt en balkong. Lägenheter finns i både Olympus och Helios och har alla mikrovågsugn, vattenkokare, kaffekokare, brödrost, TV, telefon, luftkonditionering, badrum med dusch och hårfön och en balkong.

Städning 6 dagar/ vecka

Luftkonditionering finns ej mellan klockan 08.00-14.00.

Mat & Dryck

På Sun Beach Resort Complex finns det tre restauranger varav en är säsongsberoende. Här serveras internationella måltider samt medelhavsmat i form av buffé eller à la carte. I poolbaren serveras både drycker och lätta måltider som grekisk kebab.

**Observera att vårdad klädsel gäller vid middagstid på restaurangerna.**

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Under säsongstider kan barnen som bor här gå på minidisco, se på bio, leka i lekrummen eller delta i en barnklubb. För dig som är aktiv finns det tennisbanor och pingisbord. På kvällen bjuds det på shower och underhållning med olika teman (under högsäsong).

Övriga Tjänster

  • 24h reception

  • Värdeskåp

  • Badhanddukar

  • Rumsservice

  • Bagageförvaring

  • Biluthyrning

  • Wi-Fi

  • Doktor

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.