Aktuell information gällande coronaviruset
Ialyssos, Rhodos

Filerimos

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1089 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På Filerimos bor du en kort promenad från stranden i Ialyssos. Hotellet har ett stort poolområde med tre pooler, varav en är barnpool. Du bor i rum, lägenheter eller bungalows med tillgång till hotellets bufférestaurang, snackbar och poolbar. I den stora trädgården finns en rolig lekplats för barnen, medan de vuxna kan spela biljard eller delta i aktiviteter på poolområdet.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 800 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 6 km från Rhodos flygplats.

Boende
Du kan här välja mellan att bo i dubbelrum (20 kvm stora), bungalow/familjerum (30 kvm), enrumslägenheter (26 kvm) eller tvårumslägenheter (48 kvm). De sistnämnda ligger i huvudbyggnaden, medan de övriga rumstyperna ligger i trädgården eller vid poolområdet. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, kylskåp och balkong eller terrass. I lägenheterna finns också en hårtork och en kokvrå med enklare köksutrustning.

Mat & dryck
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns även en snackbar och en poolbar där du kan beställa lättare rätter, snacks och olika drycker, med eller utan alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har en stor solterrass med tre pooler, varav en barnpool, omgivna av parasoll och solstolar. Här anordnas också aktiviteter i högsäsong, samt att barnen kan leka på lekplatsen i trädgården. Det finns även ett spelrum med bland annat biljardbord.

Övriga tjänster
- 24-timmarsreception
- Luftkonditionering
- Internet
- Biluthyrning
- Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.