Faliraki, Rhodos

Sun Maris Studios

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 162 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Sun Maris Studios är ett mycket omtyckt familjeägt hotell strax utanför Faliraki. Det är inte konstigt att det lilla hotellet har många återkommande gäster. Det ligger vackert med poolområdet omgivet av en grönskande trädgård och erbjuder ett enkelt, men mycket prisvärt boende med bara några minuter till stranden. Ändå är det ägaren Mary som får mest beröm från gästerna och många menar på att det är hon som ger hotellet en hemtrevlig och välkomnande känsla.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 600 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 17 km från Rhodos flygplats.

Boende

Du bor här i enrumslägenheter med plats för upp till tre personer. Dessa har telefon, badrum och en köksvrå med kokplattor och en minikyl. Luftkonditionering och värdeskåp finns även tillgängligt mot en avgift.

Mat & Dryck

Här kan du enkelt laga din egen mat i lägenheten. I området finns även en restaurang, ett café och en matbutik. På hotellets bar serveras också enklare rätter, snacks och drycker, med eller utan alkohol.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har ett soligt poolområde med parasoll, solstolar och en utomhuspool med grundare del för barnen. Trådlöst Internet finns också tillgängligt på allmänna utrymmen. Dessutom ligger Anthony Quinn-bukten i närheten, som är känd för att vara ett perfekt ställe för snorkling. Du kan också promenera till Hipparchos Observatorie & Café som erbjuder en fantastisk utsikt över havet.

Övriga Tjänster

  • Internet

  • Parkering

  • Biluthyrning

  • Valutaväxling

  • Värdeskåp

  • Luftkonditionering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.