Faliraki, Rhodos

Maran Aparthotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 119 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Maran Aparthotel är ett familjeägt lägenhetshotell som är lugnt beläget på en kulle med utsikt över Faliraki stad. Här bor du i lägenheter där du enkelt kan laga din egen mat. Hotellet har även ett trevligt poolområde med separat barnpool samt parasoll och solstolar. Du kan också njuta av en svalkande dryck i poolbaren eller besöka spelrummet. Ungefär 20 minuter bort till fots ligger centrala Faliraki som erbjuder ett stort utbud av butiker, aktiviteter och restauranger.

Vänligen observera att hotellet ligger på en höjd och rekommenderas inte för resenärer med gångsvårigheter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 2 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 15 km från Rhodos flygplats.

Boende

Du bor här i enrumslägenheter med telefon och en kokvrå med enklare köksutrustning. Vissa av rummen har luftkonditionering (mot avgift) och havsutsikt.

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang där måltider serveras dagligen. Här finns också en poolbar där du hittar snacks, lättare rätter och drycker, med eller utan alkohol. Du kan även laga din egen mat i lägenheten. Ett minilivs finns också på hotellet samt att centrum ligger cirka 20 minuters promenad bort där du hittar flera matbutiker och restauranger.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solig terrass med parasoll och solstolar. Här finns en utomhuspool och en separat barnpool. Ett spelrum och en internethörna finns också. I Faliraki hittar du även ett stort utbud av aktiviteter och sevärdheter.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.