Faliraki, Rhodos

Hotel Sun Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2370 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotel Sun Palace är ett omtyckt vattenparkshotell på Rhodos där ni bor en kort promenad från Falirakis strand. Med det strandnära läget, de många vattenrutschbanorna i vattenparken och det faktum att hotellet erbjuder All Inclusive är Sun Palace en riktig familjefavorit. I vattenparken finns det något för alla åldrar – allt från supersnabba åk till mindre lugnare banor för yngre hotellgäster. Förutom vattenparken kan ni ägna er åt att spela tennis, biljard eller volleyboll i aktivitetspoolen. Hotellets värdar anordnar aktiviteter om dagarna och underhållning om kvällarna flera gånger i veckan. Hotellet ligger 1 km från centrala Faliraki och 500 meter från närmsta mataffär.

***En kostnad tillkommer för att komma in till vattenparken. Vattenparken är öppen 1 maj-31 oktober***

Faliraki är en livlig semesterort på Rhodos som lockar både barnfamiljer, ute efter barnvänliga stränder och vattenpark, och kompisgäng som är ute efter nöjeslivet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Här bor ni bara 400 meter från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 17 km från Rhodos flygplats.

Boende

Här bor ni i dubbelrum eller i familjerum. I dubbelrummen finns plats för upp till fyra personer och familjerummen upp till 6 personer (vissa av familjerummen rymmer bara fyra). Alla rum har balkong/terrass, satellit-tv, luftkonditionering, kylskåp och telefon.

Alla rum har en dubbelsäng och övriga sängplatser i våningssängar. Endast barn under 12 år får sova i de övre våningssängarna vilket påverkar antalet vuxna per rum.

Mat & Dryck

På hotell Sun Palace bor ni med All Inclusive. Detta innebär att frukost-, lunch- och middagsbuffé ingår, så väl som snacks och lokala drycker. Hotellet har även en à la carte-restaurang som serverar grekisk mat – i er All Inclusive ingår en måltid här.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På detta hotell finns det massor att göra! Här finns en stor pool som sträcker sig genom hotellträdgården och en anliggande barnpool. Inne på hotellets vattenpark finns flera vattenrutschbanor varav vilka går väldigt fort och lämpar sig för lite störra barn och vuxna – dessa banor har en höjdgräns på antingen 140 cm eller 120 cm beroende på vad det är för slags banor. I vattenparken finns även en splashdel med mindre vattenrutschbanor och fontäner för mindre barn.

Förutom alla badmöjligheter kan man på hotellet ta del i aktiviteter som hotellets värdar anordnar, spela bordtennis eller spela biljard. För barnen finns ett lekområde som är öppet för- och eftermiddagar. Om kvällarna anordnas underhållning och aktiviteter för liten som stor, som barndisco, liveshower, grekiska kvällar och bingo.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internethörna (avgift)

  • Snabbköp

  • Värdeskåp

  • Valutaväxling

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.