Faliraki, Rhodos

Mitsis Faliraki Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1668 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Mitsis Faliraki Beach är ett omtyckt All Inclusive-hotell, 100 meter från stranden och 200 meter från Falirakis centrum. Populärt bland familjer. 4 km från Falirakis vattenpark.

Detta hotell erbjuder ett fint poolområde med tre stora pooler och en separat barnpool. Vid en av poolerna finns en vattenrutschkana som är en hit bland barnen. På hotellet finns aktiviteter som aerobics, strandvolleyboll och ponnyridning (för barnen). Vid stranden kan man även testa på vattensporter. Den internationella hotellpersonalen håller i aktiviteter och underhållning för hela familjen. Barnen kan även leka på lekplatsen eller i lekrummet inomhus.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger bara 100 meter från Falirakis fina klapperstensstrand. Långgrund.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 19 km från Rhodos flygplats.

Boende
Här bor ni i fina rum med luftkonditionering (mellan 1 juni och 15 september). Alla rum har balkong, minibar (mot avgift), satellit-tv, badrum och hårfön.

Mat & Dryck
Här finns flera restauranger. Huvudrestaurangen serverar buffé till frukost, lunch och middag. Hotellets andra restauranger serverar à la carte med olika teman – ni kan äta grekiskt, italienskt, asiatiskt och mexikanskt. Hotellet har tre barer när det serverar dryck och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har tre stora pooler och en barnpool. En av poolerna har en vattenrutschbana. Aktivitetsutbudet på hotellet består av aerobics, strandvolleyboll, ponnyridning (endast barn), tennis och bordtennis. Hotellets internationella personal håller i underhållning och aktiviteter för liten som stor, både under eftermiddagarna och kvällarna.

För barnen finns också lekrum och lekplats.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- WiFi (gratis i lobbyn, mot avgift på rummen)
- Bagageförvaring
- Valutaväxling
- Tvättservice
- Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan