Faliraki, Rhodos

Evi Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 565 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

I den populära turistorten Faliraki på Rhodos ligger det prisvärda Evi Hotel. Här har du bara några minuters promenad till stranden och en kort bit till centrum. Du kan välja att bo i dubbelrum eller lägenheter som har balkong eller terrass. Hotellet har också en bufférestaurang och en bar där du kan njuta av svalkande drycker. Här finns också en solig terrass med en utomhuspool som har en grundare del för barnen och en rolig lekplats. Dessutom ligger den populära vattenparken Rhodes Water Park bara tio minuter bort med bil – perfekt för en dagsutflykt.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 900 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 17 km från Rhodos flygplats.

Boende

Hotellet har 240 rum och 34 lägenheter av enklare standard. Samtliga har telefon, luftkonditionering och balkong eller terrass. Lägenheterna har också en kokvrå med enklare köksutrustning.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också en bar där snacks, lättare rätter samt alkoholfria och alkoholhaltiga drycker. En kort bit från hotellet finns också lokala matställen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellets solterrass finns parasoll och solstolar. Du hittar också en utomhuspool som har en grundare del för barnen. Det finns även en lekplats, en tv-lounge och ett minilivs. I Faliraki finns också ett stort nöjes- och sportutbud. Falirakis mest kända vattenpark ligger till exempelvis bara tio minuter bort med bil.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.