Rhodos stad, Rhodos

Comfort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 95 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Hotell Comfort på Rhodos erbjuder fräscht och omtyckt boende på 100 meters avstånd från den fina Zefyrosstranden. Ni bor i ljusa lägenheter och med tillgång till vuxenpool och barnpool. Hotellet har även en restaurang som serverar frukostbuffé och middag, samt bar och poolbar som serverar drycker och mindre rätter. Ni bor bara 1,7 km promenad från Rhodos stad där ni hittar restauranger, barer och shopping!

Hur långt är det till närmsta strand?
Zefyrosstranden ligger bara 100 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats
Horellet ligger 15 km från Rhodos flygplats.

Boende
Här bor ni i enrumslägenhet (standard eller superior studio) eller tvårumslägenhet (one bedroom apt). Alla lägenheter har satellit-tv, luftkonditionering, telefon, wifi, kylskåp och värdeskåp. Enrumslägenheterna är 29m2 stora och tvårumslägenheterna är 39 m2 stora, med separat sovrum och vardagsrum. Alla lägenheter förutom standard studio har balkong eller terrass.

Mat & Dryck
Här finns en restaurang som serverar frukostbuffé och middag, samt en bar och en poolbar som serverar drycker och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har både vuxenpool och barnpool (del av vuxenpoolen). Poolområdet är snyggt utformat med solstolar och parasoll som omringar den blå poolen.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Wifi
- Tvättservice
- Hissar
- Biluthyrning

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan