Skaleta, Kreta

Creta Star

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 801 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hotellet Creta Star ligger vackert beläget precis vid Skaleta-bukten och den pittoreska hamnen Rethymno på Kreta. Här bor du omgiven av subtropisk grönska med närhet till en privat strand.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger cirka 69 km från Heraklions flygplats och 80 km från Chanias flygplats.

Boende

Hotellet har 324 vackert dekorerade rum med trädgårds-, bergs- eller havsutsikt. Alla rummen är utrustade med privat badrum, hårtork, luftkonditionering, TV och telefon. De flesta rummen har även balkong eller terrass.

Mat & dryck

Här finns en stor huvudrestaurang som serverar frukost, lunch och middag i bufféform. Det finns även en självserveringsrestaurang och en italienskt a la carte-restaurang. För goda mellanmål och drinkar rekommenderas ett besök i poolbaren, huvudbaren eller strandbaren.

En gång i veckan hålls italiensk- eller grekisk temakväll i huvudrestaurangen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet erbjuder två stora pooler – en stor utomhuspool med saltvatten och en inomhuspool med sötvatten. Tröttnar du på poolerna kan du alltid bege dig till den privata stranden eller prova på en av de många aktiviteterna som underhållningsteamet håller i. Utöver det erbjuds ett disco, biograf, TV-hörna, gym, tennisbanor samt ett brett utbud av utrustning till vattensporter på systerhotellet 5 km bort.

För de yngre finns en rolig barnklubb, en lekplats och en barnpool. Wi-Fi är gratis och går att använda på hela området.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.