Adelianos Kampos, Kreta

Rethymno Residence

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 583 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Fyrstjärniga Rethymno Residence ligger bara 100 meter från stranden i den fina orten Adelianos Kambos. Här kan du välja mellan att bo i dubbelrum eller lägenheter, som alla har luftkonditionering och balkong. I hotellets restaurang serveras rätter i bufféform och du kan beställa svalkande drycker i de två barerna. Koppla av vid poolen på den soliga terrassen eller träna på gymmet, medan barnen kan delta i barnklubbens roliga aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 80 km från Heraklions flygplats och 80 km från Chanias flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i tvårumslägenheter, dubbelrum eller dubbelrum med privat pool. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet och balkong. I lägenheterna finns även en kokvrå med kaffekokare.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras internationella och medelhavsinspirerade rätter i bufféform. Du kan också beställa olika sorters drycker i lobbybaren och poolbaren.

Observera att vårdad klädsel gäller i restaurangen. Badkläder är inte tillåtna och skor är obligatoriskt i restaurangen. Under middagen ombedes män att bära långbyxor och skjortor med lång eller kort ärm.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en sötvattenspool, omgiven av en solterrass med parasoll och solstolar. Det finns också ett gym och en barnklubb som anordnar aktiviteter. Kostnadsfritt internet är tillgängligt över hela hotellområdet.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.