Platanias, Crete West

Lola Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 95 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Lola Apartments bor du bara 500 meter från centrala Platanias. Ortens 4 km långa sandstrand ligger dessutom bara 100 meter från hotellet. Du bor här i lägenheter med luftkonditionering där du enkelt kan laga din egen mat. På poolområdet finns en utomhuspool med en grundare del för barnen och en poolbar som serverar svalkande drycker. Dessutom anordnas en BBQ på poolområdet en gång i veckan.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 33 km från Chanias flygplats och 153 km från Heraklions flygplats.

Boende

Du bor här i lägenheter med luftkonditionering, hårtork och tv. Det finns även en kokvrå med kokplattor, kylskåp och enklare köksutrustning. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

Hotellet har en poolbar där du kan beställa snacks, kaffe och kylda drycker. Du kan enkelt laga dina egna måltider i lägenheten. Några minuter bort finns också en mängd olika matställen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en utomhuspool med en grundare del för barnen. Internet är tillgängligt i baren och på poolområdet. En gång i veckan arrangeras en BBQ runt poolen. Tack vare hotellets centrala läge så hittar du många aktiviteter och sevärdheter i närheten av hotellet.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Rumservice

  • Internet

  • Parkering

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.