Hersonissos, Kreta

Hotel Royal Belvedere

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1013 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni på ett hotell där det är superenkelt att kombinera att vara aktiv med att ligga vid poolen eller på stranden och slappna av. Ni bor bara 400 meter från närmsta strand och på samma avstånd från ortens centrum. På hotellet kan ni simma i den stora poolen, spela tennis eller vara med i en av aerobicsklasserna som hotellpersonalen håller i. För barnen finns barnpool, barnklubb och lekplats - på detta hotell trivs liten som stor.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 400 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 26 km från Heraklions flygplats och 174 km från Chanias flygplats.

Boende
Här bor ni i rum med plats för upp till tre personer, med luftkonditionering, tv, kylskåp, hårfön, badrum och balkong/terrass. Hotellet erbjuder även familjerum där upp till fyra personer får plats.

Mat & Dryck
Hotellet har en bufférestaurang samt en bufférestaurang. Här kan ni bo med All Inclusive. Då ingår alla måltider, samt snacks från poolbaren!

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här kan ni bada i någon av poolerna, spela tennis eller vara med i någon av motionsklasserna som hotellet anordnar. Barnen kan leka på lekplatsen, plaska i barnpoolen eller vara med i aktivteterna som hotellets barnklubb organiserar.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Wifi (ev. avgift)
- Bagageförvaring
- Tvättservice

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.