Lygaria, Crete East

Athina Palace Resort & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2774 omdömen

Läs mer om hotellet

CHC Athina Palace Resort & Spa är ett modernt hotell med utsikt över havet, och ett av de bästa ställen att spendera sin Kreta-semester på. På hotellområdet finns en stor mängd sport- och underhållningsfaciliteter för hela familjen. För gäster som söker avslappning finns det gott om möjligheter för detta på spat.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 200 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 132 km från Chanias internationella flygplats och 22,2 km från Heraklions internationella flygplats.

Boende

Hotellet har 355 stilrena rum som alla har privat badrum, AC, TV, gratis Wi-Fi, säkerhetsskåp, telefon, hårtork och minikyl.

Mat & dryck

Athina Palace har tre restauranger och tre barer, med internationell buffé, traditionell grekisk mat och à la carte. Tillfriskningar serveras under hela dagen på hotellets poolbar och på kvällarna i lobbybaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har tre utomhuspooler, däribland en barnpool och en jacuzzi utöver dessa. Det finns även gott om aktiviteter som gästerna kan delta i. Sportälskare kan välja mellan basket, tennis, fotboll och volleyboll som alla finns på hotellets område. För de som vill slappa finns här även gott om möjligheter på spa, däribland massagebehandlingar, bastu, ångbad och inomhuspool (endast för vuxna och öppen mellan 15:e oktober och 15:e maj). För de yngre gästerna finns det en lekpark nära stranden samt en klubb för såväl barn som tonåringar.

Övriga tjänster

  • Aerobics

  • Strandbar

  • Valutaväxling

  • Dartspel

  • Tennisbana

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.