Gouves, Crete East

Gouves Water Park Holiday Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2851 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Gouves Park är ett omtyckt All Inclusive-hotell med en egen liten vattenpark där med flera spännande vattenrutschbanor. Här finns något för alla åldrar, med vattenrutschbanorna som barnen uppskattar och ett fint spa som ni som är lite äldre lär tycka om. Ifall du vill ägna dig åt aktiviteter finns en sportplan där du kan spela fotboll, tennis och volleyboll. Hotellets egna värdar anordnar även aktiviteter och underhållning för liten som stor. Du bor dessutom bara en kort bit från centrum och du tar dig till Kretas huvudstad Heraklion på 20 minuter med bil.

Gouves är en omtyckt badort med en fin sandstrand och trevligt nöjesliv. Orten består egentligen av två byar, Pano Gouves som är lugnare och mer traditionellt grekiskt, och Kato Gouves där de flesta barer, restauranger och hotell ligger.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 350 meter från hotellet. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 17 km från Heraklions flygplats och 163 km från Chanias flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i standardrum, familjerum, etagevåning eller familjesvit. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, kylskåp, hårtork och möblerad balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang, Dionyssos, serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också en á la carte-restaurang som serverar asiatiska rätter samt en bar, en snackbar och en poolbar där du kan beställa svalkande drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har tre utomhuspooler, två barnpooler och sex vattenrutschbanor (begränsade öppettider). Runt omkring på solterrassen finns parasoll och solstolar. Hotellet har också ett underhållningsprogram och en barnklubb som anordnar aktiviteter för barnen. Aktiviteter som erbjuds är tennis, volleyboll, minifotboll, strandvolleyboll och bordtennis. Internet är tillgängligt kostnadsfritt i receptionen och lobbyn.

**Vänligen notera att vattenrutschbanorna har en längdrestriktion på 120 cm.**

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Minilivs

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.