Gouves, Kreta

Gouves Water Park Holiday Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1494 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Gouves Park är ett omtyckt All Inclusive-hotell med en egen liten vattenpark där ni hittar spännande vattenrutschbanor!

Här finns något för alla åldrar, med vattenrutschbanorna som barnen uppskattar och ett fint spa som ni som är lite äldre lär tycka om. Inne på hotellets spa erbjuds härliga behandlingar med lokala skönhetsprodukter. Förutom poolen med vattenrutschbanorna finns även två andra pooler där ni kan ta det lugnt i en mer avslappnad atmosfär. Ifall ni vill ägna er åt aktiviteter finns här en sportsplan där ni kan spela fotboll, tennis eller volleyboll. Hotellets egna värdar anordnar även aktiviteter och underhållning för liten som stor – för de små håller de bland annat i ett minidisco. Ni bor ca 500 meter från lokalt centrum och 20 minuter med bil (ca 18 km) från Kretas huvudstad Heraklion.

Gouves är en omtyckt badort med en fin sandstrand och trevligt nöjesliv. Orten består egentligen av två byar, Pano Gouves som är lugnare och mer traditionellt grekiskt, och Kato Gouves där de flesta barer, restauranger och hotell ligger.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger bara 300 meter från närmsta sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 15 km från Heraklions flygplats och 163 km från Chanias flygplats.

Boende
Här bor ni i enkla men välinredda rum med luftkonditionering, satellit-tv, hårfön och kylskåp. Värdeskåp finns att hyra.

Mat & Dryck
På Gouves Park bor ni med All Inclusive – perfekt när ni inte vill behöva planera måltider. I huvudrestaurangen serveras frukost-, lunch- och middagsbuffé, med lokala drycker. I snackbaren som är öppen 10-18 serveras dryck och snacks under dagen, samt fika mellan kl 16-17. Hotellet har även en huvudbar inomhus som är öppen kl 18-02 (All Inclusive gäller till kl 23) och en sportbar med samma öppettider.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På Gouves Park finns en liten vattenpark med fyra vattenrutschbanor varav en är en multilanebana där ni kan åka ifatt med varandra. Förutom vattenparkspoolen finns två andra pooler som är mer avslappnade. På hotellet kan ni spela fotboll, volleyboll eller tennis på hotellets multisportsplan och hotellets egna värdar håller i aktiviteter underhållning för liten som stor. För barnen håller de i ett minidisco varje kväll.

**Vänligen notera att vattenrutschbanorna har en längdrestriktion på 120 cm.**

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- WiFi (gratis i receptionen)
- Internethörna (mot avgift)
- Snabbköp
- Parkering
- Biluthyrning
- Valutaväxling

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan