Kato Daratso, Crete West

Nontas

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 238 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Det hemtrevliga lägenhetshotellet Nontas ligger bara tio minuters bilfärd från Chania stad. Hotellet erbjuder lägenheter med luftkonditionering, balkong eller terrass och en kokvrå där du enkelt kan laga dina egna måltider. Du kan spendera dagarna på den soliga terrassen där det finns en poolbar och en utomhuspool med en grundare del för hotellets yngre gäster. Dessutom ligger stranden bara några minuter bort. Skulle du vilja göra utflykter i området så hjälper personalen dig gärna att planera dessa.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 20 km från Chanias flygplats och 143 km från Heraklions flygplats.

Boende

Du bor här i lägenheter som passar två till fyra gäster. Samtliga har tv, telefon, luftkonditionering och balkong eller terrass. Här finns också en kokvrå med kylskåp och kokplattor. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

Du kan enkelt laga dina egna måltider i lägenheten. Hotellet har också en poolbar där du kan beställa lättare rätter, snacks, glass och diverse drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med parasoll och solstolar. Här finns också en utomhuspool med en grundare del för barnen. Det finns även en tv-lounge samt att internet erbjuds i allmänna utrymmen. Hotellet erbjuder inga aktiviteter, men i området finns bland annat fotboll och volleyboll. Personalen i receptionen hjälper dig också gärna att planera utflykter i området. Chania stad ligger endast tio minuter bort med bil och du hittar där ett stort utbud av sevärdheter, aktiviteter och restauranger.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Parkering

  • Biloch cykeluthyrning

  • Tvättservice

  • Kemtvätt

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.