Analipsis, Crete East

Stella Village Seaside & Aqua Park Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1647 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni i utkanten av den lilla orten Analipsi, på ett hotell som omringas av gröna trädgårdar med oliv- och citronträd. Nedanför hotellet hittar ni en liten privat strand där ni kan spendera dagarna ifall ni blir trötta på att ligga vid en av hotellets fem pooler. Hotellet erbjuder ett stort utbud av sportfaciliteter och aktiviteter. Här finns även två restauranger och hotellet erbjuder All Inclusive-alternativ. Ni kan välja mellan att bo i dubbelrum eller familjerum.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet har en egen strand precis nedanför poolområdet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 19 km från Heraklions flygplats och 167 km från Chanias flygplats.

Boende

Här bor i ni i enkla dubbel- eller familjerum. Alla rum har luftkonditionering, balkong/terrass, hårfön och satellit-tv. Väljer ni familjerum tillkommer ett vardagsrum med två extrasängar och en minikyl.

Mat & Dryck

Här finns en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag och håller i regelbundna temakvällar. Elia Restaurant serverar Medelhavsinspirerad mat à la carte.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två vuxenpooler och tre barnpooler. I en av poolerna finns ett mindre vattenland med vattenrutschbanor som barnen kommer uppskatta. När ni vill hålla igång kan ni gå på gym, träna vattengympa eller spela fotboll, volleyboll, tennis, badminton eller basket. Här finns även biljardbord och bordtennis. Hotellets personal håller i underhållning och aktiviteter både dag och kväll, för liten som stor.

För barnen finns en internationell barnklubb och en lekplats.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WIFI (allmänna utrymmen, avgift)

  • Internethörna (avgift)

  • Tvättservice

  • Snabbköp

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.