Amoudara, Crete East

Imperial Studios

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 12 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

I den trevliga orten Amoudara, strax utanför Heraklion, driver de två bröderna Georgio och Zac det lilla lägenhetshotellet Imperial Studios. Här möts du av en familjär stämning och med en kort promenad till stranden så passar det bra för par och barnfamiljer. Hotellet erbjuder enkelt inredda lägenheter, en utomhuspool och en lummig trädgård beläget i lugn omgivning.

Hur långt är det till närmsta strand?

Det är bara 10 minuters promenad till Amoudarastranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger cirka 13.5 km från Heraklions flygplats och 138 km från Chanias flygplats.

Boende

Du bor här i lägenheter för 2 – 4 personer med tv, kylskåp, kokplattor, balkong och luftkonditionering (mot avgift). Städning sker 7 dagar/vecka samt att lakan byts 2 gånger/vecka.

Mat & Dryck

Hotellet odlar egna grödor och maten tillagas i den traditionella vedugnen. Zac tillagar där mycket omtyckta lokala och grekiska rätter. Det finns även en poolbar där du kan hitta olika drycker och snacks. Alla lägenheter erbjuder också kokmöjligheter, om du föredrar att laga din egen mat.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På hotellets solterrass finns en vuxenpool och en barnpool. Utplacerade kring poolen och i skuggan av träden finns också solstolar. Nära baren finns även ett biljardbord. En kort promenad från hotellet, i Amoudara, finns små butiker och tavernor.

Övriga Tjänster

  • Reception

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.