Agios Apostolis, Kreta

Theos Village

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 153 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
På Theos Village bor du en kort promenad från den fina Chrissi Akti-stranden på västra Kreta. Du kan välja mellan att laga dina egna måltider i lägenheten eller prova på lokala grekiska rätter i hotellets restaurang. Omgiven av en stor trädgård finns två utomhuspooler samt att barnen har två barnpooler och en rolig lekplats. Om du vill göra en dagsutflykt till Chania så tar du dig enkelt dit med bil på under en halvtimme.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 800 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 17 km från Chanias flygplats och 142 km från Heraklions flygplats.

Boende
Hotellet erbjuder 47 lägenheter som är fördelade på två två-våningsbyggnader. Samtliga har luftkonditionering, telefon, tv, hårtork, internet och balkong. Här finns också en mindre kokvrå med kylskåp, kaffekokare och enklare köksutrustning. Städning sker 6 dagar/veckan.

Mat & dryck
I hotellets restaurang serveras kretensiska och grekiska till frukost, lunch och middag. I baren intill receptionen kan du beställa varma och kalla drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har två utomhuspooler (100 och 150 kvm stora) samt två grundare barnpooler. Hotellets stora terrass har solstolar, parasoll och för de yngre gästerna finns en lekplats. Internet är tillgängligt utan kostnad i allmänna utrymmen.

Övriga tjänster
- Reception (öppen 08.00 – 23.00)
- Luftkonditionering
- Internet
- Parkering
- Biluthyrning
- Tvättservice
- Kemtvätt
- Kemtvätt
- Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Liknande hotell