Agia Pelagia (West Heraklion), Crete East

The Peninsula Resort & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 735 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett fräscht hotell med ett häftigt läge ute på en klippa i Agia Pelagia på Kreta. Här finns ett härligt poolområde med två vuxenpooler och två barnpooler! Från solterrassen har ni fantastisk utsikt ut över havet – här kan ni verkligen slappna av. Ner till stranden kommer ni på ett fåtal minuter, genom att promenera nerför kullen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger på kort gångavstånd från närmsta strand – udden som hotellet är byggt på omges av två fina stränder.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 29 km från Heraklions flygplats och 128 km från Chanias flygplats.

Boende

Här bor ni i ljusa rum med möblerad balkong, telefon, radio, satellit-tv, luftkonditionering, hårfön, kylskåp och vattenkokare. Beroende på hur mycket plats ni behöver kan ni välja mellan att bo i dubbelrum, trippelrum eller familjerum.

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang som serverar varierade bufféer med rätter från både det grekiska och det mer internationella köket. Vid middagstid grillas kött ute på grillen precis utanför restaurangen. På hotellet finns även en poolbar, en snackbar och en lobbybar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två vuxenpooler och två barnpooler på hotellet. Dessutom kan ni som vill hålla igång ta del av träningsklasser som aerobics. Hotellets personal anordnar dans, tävlingar och lekar. De håller även i aktiviteter som volleyboll, vattenpolo och fotboll. Hotellets tennisplan är gratis för gäster att använda och bokas i receptionen. När ni vill umgås under mindre aktiva omständigheter kan ni exempelvis spela biljard eller bordtennis.

För barn finns förutom barnpoolerna även en miniklubb som håller i ett minidisco och en lekplats. Om kvällarna anordnas shower och musik som organiseras av hotellets personal.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Värdeskåp

  • Internet (gratis i lobbyn, avgift i rummen)

  • Parkering

  • Valutaväxling

  • Biluthyrning

  • Cykeluthyrning

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.