Agia Pelagia (West Heraklion), Crete East

Blue Bay Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1668 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Blue Bay Resort på Kreta erbjuder faciliteter för hela familjen. Här finns hela 4 pooler varav en har vattenrutschbanor och en annan är relaxpool. Ni bor med vacker utsikt över havet och med tillgång till ett välutrustat spa där ni kan få olika behandlingar. För barnen finns här under sommarhalvåret en internationell barnklubb. Hotellet kör gratis transportbuss till Monaftis-stranden fyra gånger om dagen.

Agia Pelagia är en fin ort där hotellen klättrar upp för sluttningarna. Längs strandpromenaden hittar ni tavernor och butiker.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger ca 250 meter bort. Hotellet kör även en gratis strandbuss till Monaftis-stranden, som ligger lite längre bort, fyra gånger om dagen.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 28,5 km från Heraklions flygplats och 128 km från Chanias flygplats.

Boende

Här bor ni i fräscha rum med balkong, satellit-tv, värdeskåp, luftkonditionering, minikyl och badrum med toalett och antingen badkar med dusch eller bara dusch.

Mat & Dryck

På detta hotell finns två restauranger – bufférestaurangen Amvrosia där alla All Inclusive-måltider serveras, samt à la carte-restaurangen Panorama som serverar lokala rätter. Måltider på Panorama ingår ej i All Inclusive. På hotellet finns även en huvudbar och en poolbar som serverar både dryck och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns fyra olika pooler, varav en är en relaxpool, en annan är aktivitetspool med små vattenrutschbanor och en tredje är barnpool. På hotellet finns en sportplan där ni kan spela tennis, volleyboll eller fotboll. Hela familjen kan även spela minigolf eller bordtennis och för de äldre finns ett gym. På hotellets spa kan ni få olika härliga behandlingar mot en extra kostnad.

Hotellets personal håller i underhållning och aktiviteter och från mitten av juni till mitten av september finns en barnklubb där barnen kan leka.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi (allmänna utrymmen)

  • Uttagsautomat

  • Biluthyrning

  • Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.