Agia Pelagia (West Heraklion), Crete East

Alexander House Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 234 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett fint hotell nära stranden i vackra Agia Pelagia. Här finns en utomhuspool, en restaurang och en bar. Runt poolen hittar ni solstolar och parasoll och en del av poolen är grundare så att barnen också kan bada. På hotellet kan vuxna gäster träna inne på det enklare gymmet. Här finns även möjlighet att spela bordtennis och biljard. Ni bor nära det lokala centrumet där ni hittar affärer och restauranger. Från hotellet kan ni ta en lokalbuss in till storstaden Heraklion.

Agia Pelagia är en fin ort där hotellen klättrar upp för sluttningarna. Längs strandpromenaden hittar ni tavernor och butiker.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger bara 250 meter från närmsta strand, där det går att hyra solstolar och parasoll (ca 6 euro/dag).

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 25 km från Heraklions flygplats och 128 km från Chanias flygplats.

Boende

Här kan ni välja mellan att bo i dubbelrum eller familjerum. Alla rum har luftkonditionering, badrum med dusch och bad, satellit-tv, värdeskåp, satellit-tv, telefon och balkong/terrass.

Mat & Dryck

Hotellets restaurang serverar frukost, lunch och middag som buffé. Hotellet har även två barer, en som är öppen 10-18 och serverar dryck och snacks, samt en annan som är öppen 18-01 och serverar dryck.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en utomhuspool med en avdelad sektion för barn som är grundare. På hotellet kan ni även spela bordtennis, biljard och fotboll.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (avgift)

  • Badhanddukar (i receptionen mot eventuell avgift)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.